Workshops - Föreläsning

Workshop pysselfika

Varmt välkommen till Pysselfika på SoulMother. Här bjuder jag på fika, gemenskap, plats och kreativitet. Vi samlas på SoulMother. Var och en tar med det man för tillfället pysslar med. Det kan vara något man lagar, knyter, syr, stickar, knypplar, pärlar, virkar eller på annat sätt pysslar med. Du tar med allt du behöver för att kunna genomföra ditt pysslande. SoulMother har inga material att erbjuda dock bjuds de på Platsen, Tiden och enklare Fika. Det här är en stund för gemenskap och att kanske få gjort det där man inte blivit klar med eller bli inspirerad av andra duktiga, kreativa pysslare. Barn är välkomna i vuxens sällskap och om dom tycker det är mysigt att sitta stilla i lugn och ro o greja med sitt pyssel. (Alltså inte springer runt och stör andra pysslare) dom behöver också har med sig sitt eget pyssel och tillbehör till detta. Tänk på att det inte får bli för kladdigt eftersom det är andra som kanske pysslar med något helt annat och behöver rena ytor för detta. Det här är en stund att slappna av, mysa, umgås och bli inspirerad. Kom som du är. Det här är INTE en stund för prestation och duktighetskomplex som vi alla kan drabbas av då och då.

Varmt välkommen om du som jag, är en Pysslare och gillar gemenskapen i att samlas runt något vi har för händerna. Ung som gammal kan lätt mötas vid pysselbordet och utbyta erfarenheter, kunskap och inspiration i en opretentiös miljö.

Betalning görs via Swish vid dörren när du kommer.

Pysselfika - 120 minuter, 95kr

Paket pysselfika x3

Det här är paketet för dig som vet med dig att du gärna återkommer som pysslare. Du betalar för tre tillfällen och bestämmer själv när du vill komma. . Du betalar 88 kr/gång istället för 110 kr. Pysselfika kommer att ske någon eller några gånger var månad under SoulMothers öppna Termin.

Tänk på: DET ÄR VIKTIGT ATT DU ANMÄLER DIG INFÖR VAR GÅNG DU VILL KOMMA OCH AVANMÄLER DIG OM DU FÅR FÖRHINDER.

Du bör använda ditt paket någorlunda regelbundet. Dvs det får max gå 3 månader mellan dina pysselgånger. Undantaget när SoulMother har sommar uppehåll.

Paket pysselfika x3 - 249kr

Inspirationsfika föreläsning

Det här är en föreläsning som kan handla om lite olika teman som rör Hälsa, Liv, Kreativitet och Personlig utveckling. Intensionen med föreläsningen är att du ska få med dig något som väcker någon tanke, sår ett frö, berör eller påminner dig om något viktigt i ditt eget liv och om vem du faktiskt är när inte stress och yttre påverkan kräver din uppmärksamhet.

Jag tycker om att dela med mig av insikter och redskap som kanske kan vara till hjälp och nytta även för dig. Föreläsningen kan ha interaktiva inslag där du som lyssnar får prova på kortare övningar eller komma med frågor och funderingar. Det finns möjlighet till att samskapa i denna föreläsningsform.

För att hitta aktuella teman för föreläsningen rekommenderar jag att du går in på SoulMothers hemsida www.soulmother.se. Titta under Nyheter så ser du kommande teman.

BRA ATT VETA: Teman kan återkomma men föreläsningen är ändå inte lika den förra eftersom föreläsningen föds fram ur stunden och i samskapan med deltagarna.

Inspirations föreläsning - 60 minuter, 180kr

© 2024, Soulmother, All Rights Reserved | Hemsida & Webdesign+Nordiska+Webbyrån