Om företaget

På SoulMother har du möjlighet att gå på yoga, vara med på föreläsningar, välja bland olika typer av workshops och event och ta emot olika välgörande behandlingar. Du har också möjlighet att bli coachad för att hitta dina egna resurser och även finna nya redskap som är till hjälp för dig när du navigerar i ditt liv med alla de olika möjligheter och hinder som finns där. Det är Du som styr ditt liv och med en ökad förmåga att navigera slipper du känslan av att saker bara händer dig. Då går du starkare och stadigare genom tillvaron.

På SoulMother har du även möjlighet att finna hälsa, välbefinnande och gemenskap. Du har möjlighet att utvecklas som människa och att lära dig nya saker. 

SoulMother startade sommaren 2023. De fyra grundpelarna är Yoga, Hälsa, Personlig utveckling och Kreativitet. Här kan du finna kurser, workshops, föreläsningar, olika event och olika personliga behandlingar inom de fyra grundpelarna.

SoulMother vänder sig till dig som:
-Vill öka välbefinnandet i kroppen såväl som i själen och i sinnet.
-Behöver avslappning och återhämtning.
-Vill få djupare ”connection” med dig själv och livet.
-Vill få redskap att använda dig av i livet och i dess olika skeden.
-Vill komma vidare mot önskade mål.
-Är kreativ och tycker det är roligt att skapa och pyssla ihop med andra.
-Är nyfiken och har ett öppet sinne.

Drivs av våra starka företagsvärderingar

Kvalitet

Integritet

Professionalism

Kundfokus

Jenny

Jag startade SoulMother med avsikten att dela med mig av alla mina redskap jag samlat genom livet.

Hälsa, Kreativitet, Yoga och Personlig utveckling är alla viktiga för mig och har haft stor betydelse för mig i att finna balans, glädje, riktning, hälsa och fokus. Jag älskar att samskapa och att dela med mig och jag älskar att se människor växa och finna sin hälsa, väg, balans, riktning och kreativitet på sitt eget sätt. Vi är alla unika. Det är otroligt spännande att följa människor i deras resa och att få bidra till att någon finner en ny insikt eller ett nytt redskap är FANTASTISKT tycker jag. Min önskan är att få inspirera människor och att få bidra till att individer finner SITT bästa sätt, SIN bästa väg fram genom livet.

Jag hoppas att SoulMother ska få vara en plats för Inspiration, Glädje, Vila, Återhämtning, Gemenskap och Samhörighet.