Healing

Reiki healing

Reikihealing är en kraftfull form av energimedicin som kan ha fantastiska fördelar för hälsa och välbefinnande. Genom att balansera och rena kroppens energiflöde kan reiki hjälpa till att minska stress, främja avslappning och öka sinnesfrid. Den kan även bidra till att minska smärta och inflammation, stärka immunförsvaret och främja en djupare fysisk, emotionell och andlig läkning.

Healing aktiverar kroppens och varandets egen förmåga till läkning genom att aktivera de självläkande systemen som finns inom varje levande varelse. Den hjälper bland annat till att frigöra blockeringar och rensa negativ energi, vilket kan leda till en ökad känsla av balans och harmoni i kropp och sinne. Genom att kanalisera universell energi till klientens energifält kan reikihealing främja självläkning och vitalitet på alla nivåer. Oavsett om du lider av fysiska besvär, känslomässig obalans eller helt enkelt är nyfiken och/eller en andlig sökare kan Reiki föra in dig på din rätta väg mot ökat välbefinnande och självupptäckt. Detta är en underbart mjuk och behaglig behandling som inte tar slut i och med att sessionen är klar. Efter en behandling ligger healingenergierna kvar och arbetar i din kropp under lång tid framåt.

Eftersom vi jobbar med energier kan Healing ges både på distans och på plats, vilket som fungerar bäst för dig.

Vid en Reikibehandling hos SoulMother har vi först ett kort samtal om vilka förväntningar du har och om det är något särskilt som känns viktigt att fokusera på idag. Du ligger sedan skönt inbäddad med filt, kudde och eventuella bolster på en behandlingsbänk medan lugn musik spelas i bakgrunden, om du önskar. Reiki utövaren rör sig lugnt och stilla runt dig och placerar varligt sina händer på problemområden eller ställen som pockar på uppmärksamhet. Ofta arbetar reiki utövaren enligt ett schema för handpåläggningen. Healingen kan även ges utan beröring eller med bara lite beröring. När behandlingen är klar har vi ett kortare samtal innan vi avslutar sessionen helt. Efter en behandling är det värdefullt att dricka vatten för att stödja kroppen i olika utrensnings och flödes processer. Många känner sig lugna efter en Reikibehandling. En del blir väldigt trötta medan andra känner sig vitaliserade efter en behandling. Upplevelsen kan också variera från gång till gång.

Kom ihåg att Reikihealing klassas som frisvård vilket innebär att du kan använda ditt friskvårdsbidrag vid en behandling.

ReikiHealing - 60 minuter, 790 kr

Prova på Reiki healing

Här har du som är nyfiken på Reikihealing eller har svårt att vara stilla en längre stund en möjlighet att få prova på denna fina behandling under en lite kortare stund. Behandlings tiden från att du kommer tills du går är 40 minuter. Tiden på behandlingsbänken är ca 20-25 minuter lång. Prova-på Reikibehandling går även utmärkt att göra på distans. Kontakta då SoulMother och få instruktioner för hur ni gör detta.

Prova-på Reikihealing - 40 minuter, 450 kr

Reiki healing distans

Vid ReikiHealing på distans ringer reikiutövaren upp dig på den avtalade tiden och har ett kortare telefonsamtal före behandlingen. Om det är något särskilt du vill att din Reikiutövare skall känna till eller om du har frågor och funderingar så är detta ett bra tillfälle att ta upp dessa. Därefter lägger eller sätter du dig skönt till rätta på en plats där du kan vara ostörd och känner dig bekväm. Be din omgivning att låta dig vara ostörd under denna stunden. När Reikihealingen är klar ligger du kvar en kort stund i energierna innan din Reikiutövare ringer upp dig igen för ett avslutande samtal om behandlingen. Om något har kommit upp under behandlingen har ni möjlighet att prata lite kort om detta.

Efter en behandling är det värdefullt att dricka vatten för att stödja kroppen i olika utrensnings och flödes processer.

Många känner sig lugna efter en Reikibehandling. En del blir väldigt trötta medan andra känner sig vitaliserade efter en behandling. Upplevelsen kan också variera från gång till gång.

Kom ihåg att Reikihealing klassas som frisvård vilket innebär att du kan använda ditt friskvårdsbidrag vid en behandling.

Reiki Healing Distans - 60 minuter, 695 kr

Frekvens arbete

Det här är SoulMothers egen Healing metod.
I Frekvens Arbetet arbetar jag med att stämma upp dina energier/dina frekvenser till det högsta möjliga här och nu. Detta hjälper dig att snabbare gå från punkt A till punkt B i ditt liv vilket innebär att du kanske också snabbare kommer vidare till punkt C och sedan även till punkt D eller mer. Du kommer fortare fram till det din själ strävar och längtar till. Saker faller på plats lättare. Saker som varit utmanande tidigare kan kännas enkla. Gropar som tidigare varit djupa blir grundare och lättare att ta sig över eller igenom. Kroppen släpper blockeringar och läkning kan börja infinna sig på så många plan i livet. Du öppnar upp för att ta emot din egen vägledning och ditt eget Högre Jag. Jag arbetar tillsammans med dina guider, mitt högre Team och Högtstående ljusfrekvenser för ditt bästa här och nu.

Frekvens Arbetet kvarstannar med dig genom livet men kan återupprepas då och då när/om du känner att du är redo att stiga ytterligare i nivå/frekvens i livet. Självklart utvecklas vi som människor med eller utan Frekvens Arbete hela tiden, om vi väljer detta, men med Frekvens Arbetet ökar vi vår kapacitet och förmåga till att välja och leva våra högre liv här på jorden.

Frekvens Arbetet kan göras både på plats och på distans eftersom vi arbetar multidimensionellt och med frekvenser och energier.

Kontakta SoulMother och bestäm tillsammans vad som passar bäst för just din session, distans eller på plats.

Frekvens Arbete - 120 minuter, 1 800 kr

Tre dagars kurs 17-19 november 2023

Varmt välkommen på en intensivkurs där du får både Reiki I och Reiki II under tre på varandra följande dagar. Du lär dig att ge dig själv och andra Reiki enligt Usui & Holy Fire®V

Reiki bidrar till djup avslappning, stressreducering, kroppens självläkning och personligutveckling. Kursen är informativ men också väldigt läkande. Vi varvar teori med praktik för bästa inlärning och upplevelse.

Reiki är godkänd som friskvård i Sverige. Reiki är också godkänd av WHO.

Reiki praktiseras på mer än 800 sjukhus i USA , samt inom traditionell sjukvård i Japan, Norge och Tyskland m.fl. På vissa universitet och högskolor ingår Reiki i utbildningar inom traditionell vård.

Kursen i Reiki är en kombination av undervisning, samtal, demonstrationer och praktisk träning. Du får uppleva att både ta emot och att ge Reikibehandlingar. Du kan gå kursen helt för din egen läknings- och utvecklings skull och/eller för att kunna behandla dig själv och andra med Reiki.

UNDER KURSEN FÅR DU LÄRA DIG FÖLJANDE:
-Reikins natur och historia -Reiki idealen -Handpositionerna i Reiki -Att ge Reiki till dig själv -Gassho meditation -Byosen Skanning -Reiju-ho: Att använda den inre vägledningen om hur och var du ska behandla. -Kenyoku: Torrbad, en metod för att rena ditt energifält. -Koki-ho: Använda din andning för att hela -Gyoshi-ho: Skicka Reiki med ögonen -Distanshealing med Reiki -Reiki II Symbolerna: Hur du ritar dem, aktiverar dem och använder dem. De olika användningssätten gås igenom och deras innebörd förklaras. -Praktiskk övning så att alla deltagare får känna och uppleva energin av samtliga symboler och resultatet av användandet. -Placeringar av Reiki I och Reiki II och Holy Fire ges ( tidigare kallade initieringar) -Reiki upplevelser- inre guidad meditation och healing

OM HOLY FIRE® V
Utifrån Usui's ursprungliga Reikilära har William Lee Rand vidareutvecklat kurserna och uppgraderat energin. Förr överfördes förmågan att förmedla Reiki fysiskt via en Reiki Master till eleverna (initiering). Numera kommer förmågan direkt från urkällan till Reiki, utan fysisk kontakt mellan lärare och elev (placering). Holy Fire energin anses därför vara en renare, mer kraftfull och mer effektiv healingmetod/energi.

I KURSEN INGÅR FÖLJANDE:
-Kursen Reiki I & II -Fika med Frukt, te/kaffe och choklad alla tre dagarna. -Kursmaterial -Efter färdig kurs kan du omgående börja arbeta med Reiki.

Din investering är 3200kr. Din anmälan är bindande. Om du hoppar av från kursen, behåller SoulMother 1500 kr, detta är administrations avgift och kurslitteratur m.m. Resterande investering för kursen, 1 700kr betalas tillbaka vid uppvisandet av giltigt läkarintyg.

Kursen hålls på SoulMother i Bara strax öster om Malmö.

Om din arbetsgivare godkänner det, kan du få ta kostnaden för denna kurs på ditt friskvårdsbidrag.

Tre dagars kurs 17-19 november 2023 i Reiki I & Reiki II enl. Usui & Holy Fire®V 3 200 kr

© 2024, Soulmother, All Rights Reserved | Hemsida & Webdesign+Nordiska+Webbyrån